PRAKTISK INFORMATION

Udfyld informationsskema til lægen og tag det med. Hvis du ikke har mulighed for at udprinte skemaet, bedes du møde 10 minutter før aftalt tid og udfylde i klinikken.

Udleverede recepter lægges på en receptserver, og du kan henvende dig til et hvilket som helst af landets apoteker med dit sygesikringsbevis og få udleveret medicinen. Du kan ikke forny recepter via Lægevejen.

Klinikken har aftale med sygesikringen, har du et gruppe 1 sygesikringskort skal du have en henvisning fra din praktiserende læge til gynækolog.
Klinikken modtager naturligvis også gerne gruppe 2 patienter.

Afbud:
Hvis du bliver forhindret i at møde frem til aftalte tid, beder vi dig venligst om at ringe hurtigst muligt, så vi kan bruge tiden til en anden.

VIGTIGT:
Det er vores intention, at der ikke er ventetid ved dit besøg. Dog kan vi af forskellige årsager blive forsinket og det håber vi på din forståelse for.

PRISER: 

Kobberspiral 350 kr.

Ringpessar 350 kr. 


Medbring venligst kontanter, da klinikken desværre ikke modtager Dankort.

Hjælp os med at blive bedre

Har du som patient eller pårørende oplevet at noget gik galt, så kan du rapportere hændelsen og være med til at det samme ikke sker for en anden patient.

www.patientombuddet.dk

 

Praktiske oplysninger til patienter i fødedygtig alder:

  • Medbring altid blødningskalender til undersøgelse
  • Celleprøver foretages optimalt midt i cyklus
  • Spiraloplægning foretages optimalt i slutningen af menstruationsperioden
  • Ultralydsundersøgelse af livmoderslimhinden/vandscanning foretages optimalt i slutningen af menstruationsperioden

Udeblivelse:
Ved udeblivelse har man som speciallæge ret til en godtgørelse fra patienten på 250 kr. (Det er gratis at komme til speciallæge, men det koster at blive væk).